Ce ţară din UE nu a cunoscut recesiunea? Visează la grupul select al Europei şi vrea să stea alături de Germania şi Franţa la masa tratativelor

Când primul val al crizei economice globale a lovit Polonia, în urmă cu trei ani, afacerea cu lenjerie a Edytei Skutnicka s-a prăbuşit, în condiţiile în care clienţii .şi-au anulat comenzile. Afacerea a fost închisă pentru trei luni.

39 afișări
Imaginea articolului Ce ţară din UE nu a cunoscut recesiunea? Visează la grupul select al Europei şi vrea să stea alături de Germania şi Franţa la masa tratativelor

Ce ţară din UE nu a cunoscut recesiunea? Visează la grupul select al Europei şi vrea să stea alături de Germania şi Franţa la masa tratativelor (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Confruntându-se cu pierderea companiei pe care o înfiinţase în urmă cu 16 ani, doamna Skutnicka a creat un nou produs.

"În trei luni am creat o nouă linie de lenjerie erotică", spune femeia de afaceri. Noua colecţie, "Sexy Line" s-a vândut foarte bine, iar compania ccu 56 de angajaţi a supravieţuit.

Acum, sub ameninţarea unui nou val al crizei, care se manifestă în special în vestul Europei, unde mergea 90% din producţia companiei, vine cu o nouă idee, care speră să o ţină departe de efectele crizei - lenjeria pentru femei plinuţe.

Astfel de antreprenori se regăsesc peste tot în ţară, iar şansele ca aceştia să supravieţuiască sunt mari, în condiţiile în care Polonia va incerca să fenteze recesiunea şi de data aceasta, aşa cum a făcut în urmă cu trei ani.

Citeşte mai mult pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici