PSG, pe cai mare în finalul sezonului. Optimismul afişat de antrenorul Luis Enrique

Paris St. Germain îşi poate adjudeca titlul în Ligue 1 în acest weekend, iar cu Liga Campionilor şi Cupa Franţei încă în joc echipa se află în cea mai bună formă posibilă, a declarat vineri antrenorul Luis Enrique.

90 afișări
Imaginea articolului PSG, pe cai mare în finalul sezonului. Optimismul afişat de antrenorul Luis Enrique

PSG, pe cai mare în finalul sezonului. Optimismul afişat de antrenorul Luis Enrique

PSG primeşte sâmbătă vizita lui Le Havre, care se luptă să scape de retrogradare, iar o victorie îi va asigura titlul de campioană cu trei meciuri rămase de jucat, lăsând-o să se concentreze pe semifinala Ligii Campionilor cu Borussia Dortmund şi pe finala Cupei Franţei cu Lyon.

"Cred că ne îndreptăm spre faza finală a sezonului într-o formă excelentă", a declarat Luis Enrique, citat de Reuters. "Nu mi-aş fi imaginat că acest scenariu va decurge atât de bine. Aş spune că suntem într-o formă fantastică din toate punctele de vedere. Avem aproape toţi jucătorii disponibili. Suporterii noştri sunt foarte fericiţi. (...) Vom continua să luptăm pentru a ne atinge toate obiectivele", a adăugat antrenorul lui PSG.

PSG şi-ar dori să câştige al treilea titlu consecutiv pe teren propriu, cu o victorie împotriva lui Le Havre. "Dacă vom câştiga mâine (sâmbătă - n.r.) vom fi încoronaţi campioni, iar să facem acest lucru la Parc des Princes în faţa suporterilor noştri ar fi perfect. Vrem să profităm la maxim de această şansă", a mai spus Enrique.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psg,
enrique,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici