Cea mai nouă găselniţă: Ochelarii 3D universali pentru acasă

Dacă ai reuşit să îţi achiziţionezi un televizor 3-D, nu mai rămâne decât să găseşti ochelarii potriviţi. În prezent, nu ai mână liberă în a-ţi alege ochelarii, deoarece trebuie să ţii cont de producătorul televizorului, în condiţiile în care ochelarii potriviţi pentru un anumit brand de televizoare nu pot fi utilizaţi în cazul altora.

171 afișări
Imaginea articolului Cea mai nouă găselniţă: Ochelarii 3D universali pentru acasă

Cea mai nouă găselniţă: Ochelarii 3D universali pentru acasă (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Începând cu această lună însă, o nouă generaţie de ochelari 3-D va ajunge în magazine. Aceştia vor putea fi utilizaţi pentru orice marcă de TV sau monitor capabil să difuzeze filme şi spectacole în format 3-D, scrie Wall Street Journal.

Citeşte mai multe despre ochelari 3D universali pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici