Cea mai simplă asigurare de viaţă

Conştienţi că românii sunt tot mai atenţi la cheltuieli şi nu mai cumpară poliţe complexe şi scumpe, asiguratorii se văd nevoiţi să facă doi paşi în urmă şi să parcurgă etape pe care le-au sărit în ultimii zece ani.

24 afișări
Imaginea articolului Cea mai simplă asigurare de viaţă

Cea mai simplă asigurare de viaţă (Imagine: www.businessmagazin.ro)

După mai bine de zece ani de la momentul când au lansat pe piaţa românească poliţele de asigurare de tip unit-linked, care includ şi o componentă de investiţie pe lângă asigurare, olandezii de la ING Asigurări de Viaţă se pregătesc să îşi simplifice radical oferta.

Citeşte mai multe despre asigurările de viaţă pe www.businessmagazin.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici