Cel mai bogat clujean este optimist: Chimia poate reuşi în plină epocă COVID

  • Ştefan Vuza, preşedintele Chimcomplex, afirmă că, în ciuda pandemiei de COVID-19, este un moment bun de investiţii pentru companiile de pe piaţa locală.
  • Vuza este considerat a fi cel mai bogat clujean
  • Este căsătorit cu un manechin, Alexandra Voica, de la Transylvania Fashion
2546 afișări
Imaginea articolului Cel mai bogat clujean este optimist: Chimia poate reuşi în plină epocă COVID

Preşedintele unui complex chimic românesc: Chimia poate reuşi în plină epocă COVID

Ştefan Vuza, preşedintele Chimcomplex, afirmă că, în ciuda pandemiei de COVID-19, este un moment bun de investiţii pentru companiile de pe piaţa locală.

”Este bine că a fost o asemenea furtună pentru a abandona anumite direcţii de dezvoltare care mergeau prea încet. Este un moment bun de investiţii, trebuie să investim permanent, oportunităţile sunt destul de mari, trebuie ca organizaţiile să fie şi în trend cu noile tehnologii. Chimia are şanse de a reuşi mai mult pentru că face parte din un lanţ valoric. Noi am mărit capacităţile de producţie, chimia se mulează pe piaţă”, a declarat Ştefan Vuza în cadrul videoconferinţei ZF Cei mai mari jucători din economie. Fabricat în România 2020.

Ştefan Vuza mai spune că exportul a căzut, iar piaţa românească nu este aşa de mare consumatoare de produse chimice. „Ne-a căzut exportul cu peste 30%. Criza a avut un efect de a închide câteva companii din producţia chimică..Piata regională este viitorul, iar toţi producătorii trebuie să vadă ce înseamnă această piaţă pentru a nu fi defavorizaţi în faţa marilor companii germane şi din spaţiul non-UE”.

Preşedintele Chimcomplex a adăugat că firma nu a trimis oameni în şomaj tehnic şi au fost doar două cazuri de contaminare. „Toţi cei 3.000 de angajaţi au mers la serviciu permanent”.

Ştefan Vuza a vrut să cumpere fabrica Oltchim atunci când combinatul era ameninţat cu falimentul. Este considerat cel mai bogat clujean. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici