Cel mai rapid SUV din lume atinge o viteză maximă de 306 km/h

Bentley a publicat mai multe detalii despre noul Bentayga Speed. Acesta este prezentat ca cel mai rapid SUV din lume, potrivit ProMotor.

5135 afișări
Imaginea articolului Cel mai rapid SUV din lume atinge o viteză maximă de 306 km/h

Cel mai rapid SUV din lume atinge o viteză maximă de 306 Km/h

Bentley Bentayga Speed​​ dispune de o versiune îmbunătăţită a renumitului motor W12 de 6 litri care produce 635 CP, acesta atinge o viteză maximă de 306 km/h. Maşina ajunge de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde.

Desenat, proiectat şi realizat în Marea Britanie, Bentayga Speed ​​este cel mai puternic şi performant Bentayga de până acum. Acesta se bazează pe o tradiţie a modelelor de viteză care s-a născut cu Continental GT în 2007 şi împinge limitele performanţei pentru Bentayga, după ce anul trecut a întregistrat un record la Pikes Peak International Hill Climb.

Citeşte continuarea...

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici