Cele mai ieftine masini noi de pe piaţă

Criza economică a dus la prăbuşirea cererii pentru maşini în 2009, iar discounturile de 20-30% nu îi mai conving pe clienţi să cumpere, potrivit "Business Magazin".

282 afișări
Imaginea articolului Cele mai ieftine masini noi de pe piaţă

Cele mai ieftine masini noi de pe piaţă (Imagine: Mediafax Foto)

"Superofertele de lichidare de stoc susţin acum vânzările de maşini. Dar chiar şi aşa, clienţii nu mai sunt la fel de receptivi la discounturi cum erau anul trecut". Remarca unui director de marketing al unui dealer de maşini din Capitală surpinde cum nu se poate mai bine cea mai grea perioadă pentru industria auto din ultimii cinci ani.

Citeşte mai multe despre cele mai ieftine maşini de pe piaţa românească pe www. businessmagazin.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici