Cele mai întâlnite metode prin care banca „păcăleşte“ clienţii

Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au amendat opt bănci pentru că nu respectau normele în vigoare la încheierea contractelor de depozit şi economisire. În Bucureşti, inspectorii au verificat 10 societăţi bancare şi au dat şase amenzi în valoare totală de 79.000 lei pentru diferite nereguli, informează "Gândul".

29 afișări
Imaginea articolului Cele mai întâlnite metode prin care banca „păcăleşte“ clienţii

Cele mai întâlnite metode prin care banca „păcăleşte“ clienţii (Imagine: Shutterstock)

În lista de tarife şi comisioane a unei bănci era menţionat, la comisioane, termenul "FRANCO", fără a exista nicio altă explicaţie cu privire la acest termen.

Citeşte mai multe despre metodele prin care o bancă îşi poate păcălii clienţii pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici