Cele mai şocante citate despre criza economică

Presa occidentală aduce în atenţie din ce în ce mai des ideea unui colaps iminent în Europa, pe fondul crizei datoriilor suverane pornite de Grecia, care a atras acum mai mulţi giganţi financiari. Ziarul Financiar a reunit cele mai şocante citate despre situaţia actuală a economiei mondiale, de la oameni de afaceri sau politicieni aflaţi în mijlocul evenimentelor.

1593 afișări
Imaginea articolului Cele mai şocante citate despre criza economică

Cele mai şocante citate despre criza economică

1. George Soros: "Pieţele financiare îndreaptă lumea spre o altă Mare Depresie, cu efecte politice incalculabile. Autorităţile, mai ales cele din Europa au pierdut controlul situaţiei".

2. Mohammed El-Erian, CEO al fondului de investitii PIMCO, despre băncile franceze: "Clienţii mari de pe retail, alături de clienţii instituţionali şi cei de pe investiţii vor părăsi banca. Europa va fi aruncată într-o criză în toată regula care agravează criza datoriilor suverane şi umbreşte semnificativ perspectivele economiei globale".

3.Attila Szalay-Berzeviczy, director la divizia de investiţii a UniCredit: "Singura întrebare este cât timp vor mai putea acţiunile zadarnice al BCE şi UE să susţină starea Greciei"

4. Stefan Homburg, directorul Institutului German pentru Finanţe Publice: "Euro se apropie de sfârşitul urât. Colapsul Uniunii Monetare pare acum inevitabil".

Citeşte mai multe citate despre criza economică pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici