CFR Călători şi Metrorex vor majora tarifele la 15 septembrie

CFR Călători şi Metrorex vor majora tarifele, la 15 septembrie, cu 8%, a declarat miercuri ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.

32 afișări
Imaginea articolului CFR Călători şi Metrorex vor majora tarifele la 15 septembrie

CFR Călători şi Metrorex vor majora tarifele la 15 septembrie (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"S-a aprobat astăzi (miercuri, n.r.) în Guvern modificarea tarifelor. Totodată, a fost introdus un tarif nou la Metrorex, un abonament de week-end cu călătorii nelimitate, care costă 6 lei", a spus Berceanu într-o conferinţă de presă.

Propunerile iniţiale privind creşterile de tarife la CFR Călători şi Metrorex erau de 8-11%.

Guvernul s-a angajat faţă de FMI că va creşte tarifele practicate de zece companii publice care înregistrează cele mai mari pierderi, inclusiv de CFR Călători şi CFR Marfă, Metrorex, Termoelectrica şi Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici