China, nouă achiziţie în România: Producătorul francez Lacoste vinde fabrica din Cisnădie

Producătorul francez Lacoste, care produce articole vestimentare în oraşul Cisnădie, judeţul Sibiu, vinde companiei chineze Sunrise Knits, parte a grupului Youngor, fabrica unde lucrează aproximativ 400 de persoane.

4152 afișări
Imaginea articolului China, nouă achiziţie în România: Producătorul francez Lacoste vinde fabrica din Cisnădie

Producătorul francez Lacoste vinde fabrica din Cisnădie unei companii din China

Potrivit unor informaţii din interiorul fabricii Trans Euro Textile de la Cisnădie, care produce articole vestimentare pentru Lacoste, oamenii au fost informaţi că producătorul francez a vândut fabrica companiei chineze Sunrise Knits, parte a grupului Youngor.

Oamenilor li s-a spus că le vor fi respectate contractele de muncă.

În anul 2017, fabrica Trans Euro Textile a avut o cifră de afaceri de 21,17 milioane lei şi un număr de 382 de angajaţi.

Fabrica de la Cisnădie a fost printre primele companii deschise în zonă, cumpărând o parte din vechea fabrică Covtex, în urmă cu peste 20 de ani.

Lacoste a ajuns în oraş în urmă cu trei ani, după preluarea altor companii care produceau pentru firme franceze.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici