Chinezii care îl îmbracă pe Warren Buffett cresc pe bursă

Al doilea cel mai bogat om din lume, Warren Buffett - posesorul unei averi de 37 miliarde USD în 2008, potrivit revistei Forbes - nu se dă în vânt după hainele unor designeri renumiţi, ci declară că iubeşte costumele realizate de o mică, dar din ce în ce mai cunoscută companie vestimentară din China, informează Gândul.

24 afișări
Imaginea articolului Chinezii care îl îmbracă pe Warren Buffett cresc pe bursă

Miliardarul american Warren Buffett (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit The Times, la cei 79 de ani ai săi, miliardarul a declarat că şi-a aruncat toate celelalte costume şi a păstrat numai nouă, produse de Dalian Dayand Trands (DDT).

Citeşte mai multe despre compania de la care îşi procură Warren Buffett costumele pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici