Chiriaş în City Mall despre vânzările sale: „Un dezastru”

Potrivit datelor comunicate de către companii pentru BUSINESS Magazin, City Mall a avut în 2009 cel mai mic număr de vizitatori dintre mall-urile din Bucureşti, de luat în seamă fiind însă şi faptul că proiectul are o suprafaţă mai redusă.

33 afișări
Imaginea articolului Chiriaş în City Mall despre vânzările sale: „Un dezastru”

Chiriaş în City Mall despre vânzările sale: „Un dezastru” (Imagine: Daniel Mihăilescu/Arhiva Mediafax Foto)

Chiriaşii care au rămas în cadrul mall-ului sunt nemulţumiţi de rezultatele din primii ani. Dorin Catană, director general al lanţului de farmacii Centrofarm, rezumă prima impresie după deschidere printr-un singur cuvânt: "Un dezastru". "Selecţia (chiriaşilor - n. red.) nu a fost una riguroasă, absenţa chiriaşilor cu renume a fost cea care nu a generat traficul necesar", spune directorul lanţului de farmacii, care numără 60 de unităţi, majoritatea în centre comerciale.

Citeşte mai multe despre vânzările City Mall pe www.businessmagazin.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici