Cifră de afaceri uriaşă pentru Liberty Galaţi. Compania a anunţat cele mai bune rezultate din 2008 şi până în prezent

Reprezentanţii combinatului siderurgic LIBERTY Galaţi anunţă că în trimestrul 2 al acestui an au fost înregistrate rezultate excelente. Sunt cele mai bune din 2008 şi până în prezent, anunţă cei de la compania siderurgică.

1851 afișări
Imaginea articolului Cifră de afaceri uriaşă pentru Liberty Galaţi. Compania a anunţat cele mai bune rezultate din 2008 şi până în prezent

Cifră de afaceri uriaşă pentru LIBERTY Galaţi. Compania a anunţat cele mai bune rezultate din 2008 şi până în prezent

LIBERTY Galaţi, cel mai mare producător integrat de oţel din România, a raportat marţi că are rezultate foarte bune în al doilea trimestru al acestui an.
 
Potrivit reprezentanţilor combinatului gălăţean, câştigul înainte de dobânzi, taxe, depreciere şi amortizare este în creştere cu peste 60% faţă de trimestrul precedent, ceea ce reprezintă cel mai bun rezultat înregistrat din 2008 şi până în prezent.
 
„Compania a raportat rezultate excelente pentru trimestrul încheiat la 30 iunie 2021, cu o cifră de afaceri de 2,4 miliarde RON (492 milioane EUR) şi EBITDA de 412 milioane RON (84 milioane EUR), în creştere cu 37% şi respectiv 61% faţă de rezultatele bune din trimestrul încheiat la 31 martie 2021. Combinatul este în prezent în curs de creştere a producţiei către nivelul de 3 milioane de tone anual, de la aproximativ 2 milioane în 2020 şi a livrat către clienţi 566.000 de tone în T2, cu 7% mai mult decât în primul trimestru”, au anunţat cei de la LIBERTY Galaţi.
 
Rezultatele foarte bune îi ajută pe cei de la combinatul gălăţean să crească producţia şi să facă paşi suplimentari în cadrul proiectelor de transformare Greensteel pentru a se atinge neutralitatea de carbon până în 2030.
 
„Echipa de la Galaţi a livrat din nou rezultate, construite pornind de la un început de an foarte bun, pentru ca acum să obţină o altă serie de rezultate-record. Am aşteptări din partea echipei: să crească şi mai mult producţia şi să contribuie la eforturile către atingerea obiectivelor GREENSTEEL şi a adevăratei neutralităţi de carbon. În ultimele săptămâni - cât am fost la Galaţi şi la Bucureşti - m-am bucurat să lucrez împreună cu echipa şi cu partenerii noştri, pentru a dezvolta strategia de transformare care va fi în centrul viziunii noastre globale GREENSTEEL”, a declarat Sanjeev Gupta, preşedinte executiv al LIBERTY Steel Group.
 
Reprezentanţii companiei siderurgice se aşteaptă ca evoluţia pozitivă să continue şi în a doua jumătate a anului.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici