Cine este Igur Zyuzin, patronul Mechel care a vândut fabricile din România unor conaţionali pentru 52 euro

Igor Zyuzin, acţionarul majoritar al grupului siderurgic Mechel este unul dintre cei mai bogaţi ruşi, cu o avere estimată de revista Forbes la 3,1 miliarde de dolari în martie 2012. Zyuzin este preşedinte al consiliului de directori al grupului Mechel din martie 2003.

1903 afișări
Imaginea articolului Cine este Igur Zyuzin, patronul Mechel care a vândut fabricile din România unor conaţionali pentru 52 euro

Cine este Igur Zyuzin, patronul Mechel care a vândut fabricile din România unor conaţionali pentru 52 euro (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Omul de afaceri în vârstă de 52 de ani este licenţiat în economie şi minerit, precum şi autorul unor lucrări de cercetare în ştiinţele tehnice. În 1995, Zyuzin a fondat compania de tranzacţionare Uglemetkooperatsiya împreună cu Vladimir Iorich.

Citeşte articolul integral despre Igor Zyuzin pe www.zf.ro.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici