Cine sunt brokerii miliardarilor de pe Bursa?

Orice investiţie importantă realizată de Patriciu, Adamescu sau de fraţii Cristescu are în spate un broker. Dan Adamescu, Alexandru Ion Ţiriac sau fraţii Cristescu se numară printre investitorii care au pariat la începutul anului pe companii de pe Bursă aflate în dificultate, reuşind să intre în prim-plan prin investiţiile lor, informează Ziarul Financiar.

79 afișări
Imaginea articolului Cine sunt brokerii miliardarilor de pe Bursa?

Cine sunt brokerii miliardarilor de pe Bursa? (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Fraţii Cristescu, doi dintre cei mai puternici industriaşi români, lucrerază cu Ciprian Zah, de la Broker Cluj: "Cu Ciprian Zah ne ştim de 18 ani şi dacă s-ar muta la altă firmă de brokeraj am pleca şi noi după el", a declarat Marius Cristescu.

Citeşte mai multe despre brokerii miliardarilor de pe bursă pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici