Cine sunt giganţii invizibili din imobiliare

Deţin proprietăţi de sute de milioane de euro sau chiar miliarde, au fost implicaţi în tranzacţii de referinţă cu clădiri de birouri sau centre comerciale, de cele mai multe ori nu figurează oficial în acte şi nici nu există vreo poză în media cu ei. Cu toate că sunt aproape invizibili pentru publicul larg, se numără printre giganţii pieţei imobiliare locale.

125 afișări
Imaginea articolului Cine sunt giganţii invizibili din imobiliare

Cine sunt giganţii invizibili din imobiliare (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

BUSINESS Magazin şi-a propus să creioneze portretele miliardarilor invizibili din imobiliare, pe baza informaţiilor disponibile şi a descrierilor oferite de către actori ai pieţei care au intrat în contact cu aceştia, informaţii oferite însă sub protecţia anonimatului. Discreţia e o regulă de aur şi în ceea ce priveşte furnizarea de informaţii despre parcursul în afaceri sau portofoliile imobiliare deţinute de respectivii.

"Investitori imobiliari aproape invizibili? Aş spune Dan Petrescu, după părerea mea este cel mai mare", răspunde, cu o voce aproape şoptită, unul din cei mai experimentaţi consultanţi imobiliari. Numele lui avea să se repete în mai multe discuţii purtate pe marginea subiectuluii. Potrivit mai multor surse din piaţă, principalele active imobiliare controlate de catre Dan Petrescu sunt spaţii comerciale ale hipermarketurilor Real, galeriile comerciale din faţa acestora şi în unele cazuri spaţiile unde se află un magazin alăturat de tip bricolaj.

Citeşte mai multe despre miliardarii invizibili din imobiliare pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici