Cine vine la Yahoo! după Jerry Yang

Jerry Yang, şeful Yahoo!, va pleca de la cârma companiei imediat ce va fi găsit un înlocuitor, o situaţie în care s-a aflat şi anul trecut, de partea cealaltă a baricadei însă, când i-a luat locul lui Terry Semel. De astă dată, scrie BUSINESS Magazin, nu pare să se mai înghesuie nimeni să preia conducerea.

15 afișări
Imaginea articolului Cine vine la Yahoo! după Jerry Yang

Cine vine la Yahoo! după Jerry Yang

Aşa încât mai mulţi specialişti din industrie sunt sceptici că Yahoo! va începe 2009 având în frunte un nou director executiv, mai ales că managementul companiei nici nu s-a decis încă dacă să opteze pentru a promova pe cineva din interiorul companiei sau a aduce pe cineva din afară.

În primul caz, singurul candidat pentru funcţie ar fi Susan L. Decker, preşedintele companiei, cu amendamentul că aceasta a fost învăţăcelul lui Jerry Yang într-o perioadă în care Yahoo! nu a dat deloc semne de prosperitate.  

Citiţi mai multe despre cei mai probabili viitori şefi ai Yahoo! pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici