Citibank va întrerupe, sâmbătă, funcţionarea cardurilor de credit

Citibank România va întrerupe, sâmbătă, de la ora 20:00 până la miezul nopţii, o parte din operaţiunile cu carduri de credit, deoarece se vor implementa proceduri de îmbunătăţire a sistemului informatic al băncii.

22 afișări
Imaginea articolului Citibank va întrerupe, sâmbătă, funcţionarea cardurilor de credit

Citibank va întrerupe, sâmbătă, funcţionarea cardurilor de credit

Astfel, retragerile de numerar de la bancomate, activările şi blocările de card, precum şi solicitările de informaţii despre trazacţiile efectuate vor fi limitate în intervalul 7 martie, ora 20.00, - 8 martie, ora 00.00, se precizează într-un comunicat al băncii.

Totuşi, tranzacţiile la comercianţi nu vor fi afectate.

Citi Card a fost lansat pe piaţa din România în mai 2008, în două variante, classic şi gold.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici