Cîţu, despre participarea României la majorarea de capital a Băncii Internaţionale de Investiţii: „România nu va investi milioane în banca ruşilor”

  • Florin Cîţu spune că vor fi făcute investigaţii ca să vedem cine a decis că e bine pentru România să investească milioane de euro într-o bancă a ruşilor.
  • Premierul precizează că a primit acest memorandum luni.
411 afișări
Imaginea articolului Cîţu, despre participarea României la majorarea de capital a Băncii Internaţionale de Investiţii: „România nu va investi milioane în banca ruşilor”

Cîţu nu este de acord cu majorarea de capital a Băncii Internaţionale de Investiţii: „România nu va investi milioane în banca ruşilor”

Florin Cîţu spune că vor fi făcute investigaţii ca să vedem cine a decis că e bine pentru România să investească milioane de euro într-o bancă a ruşilor. El  precizează că nu este de acord cu memorandumul pentru majorarea de capital a Băncii Internaţionale de Investiţii.

„România nu are nimic de câştigat de pe urma participării la această bancă (Banca Internaţională de Investiţii - n.r.). Sunt foarte multe semne de întrebare despre activitatea acestei bănci. În ceea ce mă priveşte sunt total surprins şi neplăcut surprins să văd acest memorandum semnat de fostul ministru şi dat spre avizare în Guvern. Nu înţeleg cum s-a ajuns şi cine l-a convins. Ar trebui să facem o investigaţie să vedem cine l-a convins că este un lucru bun pentru România”, spune Florin Cîţu.

Premierul precizează că a primit acest memorandum luni.

De asemenea, el spune că o să trimită Corpul de Control la Ministerul Finanţelor pentru mai multe aspecte.

„Vom începe cu această investigaţie să vedem cine a decis că e bine pentru România să investească milioane de euro într-o bancă a ruşilor”, conchide Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici