Ciucă: Aproape 900 de milioane de euro investiţi în Complexul Energetic Oltenia

Premierul Nicolae Ciucă a spus, joi, că aproape 900 de milioane de euro vor investiţi în Complexul Energetic Oltenia - în judeţele Gorj şi Dolj - din Fondul pentru Modernizare.

1709 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Aproape 900 de milioane de euro investiţi în Complexul Energetic Oltenia

Sursa foto: Nicolae Ciucă/Facebook

În calitate de preşedinte al PNL, Nicolae Ciucă a fost, joi, la Gorj, pentru o dezbatere despre obiectivele de dezvoltare ale judeţului.

Ciucă a spus că îşi doreşte ca transformarea Gorjului să însemne diversificarea economiei, reducerea decalajelor faţă de alte unităţi administrative, dar şi venituri mai mari pentru locuitori.

Gorjul are cea mai mare alocare dintre cele şase judeţe beneficiare ale Fondului pentru o Tranziţie Justă. Un astfel de concept înseamnă să dezvoltăm economiile noastre, dar fără a pune povară tocmai pe umerii acelora care au trudit şi muncesc din greu pentru a asigura energia care le ţine în viaţă. Avem aproape 900 de milioane de euro investiţii în Complexul Energetic Oltenia - în judeţele Gorj şi Dolj - din Fondul pentru Modernizare. De asemenea, sunt convins că drumul expres Craiova - Târgu Jiu va fi o adevărată autostradă a dezvoltării pentru Gorj. Aşadar, aceasta este viziunea liberală: să realizăm investiţii care să conteze şi care să rămână peste timp, dar şi să avem grijă de locurile de muncă ale oamenilor şi să continuăm să creştem veniturile”, a spus Nicolae Ciucă.

Acesta le-a transmis celor prezenţi că stabilitatea politică de care se bucură România în prezent este „garanţia unei guvernări eficiente”, iar, în acest context, guvernanţii au datoria să facă transferul dezvoltării din plan naţional, la nivelul regiunilor şi judeţelor şi mai departe către fiecare familie din ţară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici