Clienţii BCR nu vor putea utiliza marţi cardurile VISA în reţelele altor bănci

Clienţii Băncii Comerciale Române (BCR) nu vor putea utiliza cardurile BCR VISA, marţi dimineaţă, între orele 02:00 şi 05:00, în reţelele altor instituţii de credit, întrucât banca va efectua o serie de lucrări de modernizare a sistemului de acceptare de carduri.

58 afișări
Imaginea articolului Clienţii BCR nu vor putea utiliza marţi cardurile VISA în reţelele altor bănci

Clienţii BCR nu vor putea utiliza marţi cardurile VISA în reţelele altor bănci (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, în intervalul menţionat, clienţii care deţin carduri BCR sub sigla VISA nu vor putea efectua tranzacţii în reţelele de ATM-uri şi POS-uri ale altor bănci, se arată într-un comunicat al BCR.

Cardurile sub sigla Mastercard nu sunt afectate de această întrerupere programată.

Oprirea temporară are ca scop îmbunătăţirea sistemului informatic, se mai spune în comunicat.

BCR, membră a grupului Erste Bank, este cea mai mare bancă din România în funcţie de active, valoarea acestora depăşind 17,5 miliarde de euro.

Banca dispune de o reţea de peste 1.600 de bancomate şi peste 14.000 de terminale electronice operaţionale la comercianţi pentru plata cu card.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici