Clienţii BCR vor putea plăti la bancomat facturile emise de Distrigaz Sud

Clienţii Băncii Comerciale Române (BCR), deţinători de carduri emise de bancă, vor putea achita facturile Distrigaz Sud direct la bancomat, a anunţat, miercuri, instituţia de credit.

1 afișare
Imaginea articolului Clienţii BCR vor putea plăti la bancomat facturile emise de Distrigaz Sud

Clienţii BCR vor putea plăti la bancomat facturile emise de Distrigaz Sud

Facturile Distrigaz Sud pentru clienţii din judeţele Ilfov, Argeş, Braşov, Buzău, Călăraşi, Ialomiţa, Dâmboviţa, Dolj, Olt, Galaţi, Brăila, Vrancea, Gorj, Prahova, Vâlcea şi Bucureşti pot fi plătite de la orice ATM din reţeaua BCR fără comision, se arată într-un comunicat al băncii.

Pentru a plăti factura Distrigaz Sud prin bancomatele BCR, clientul posesor de card trebuie să încheie cu banca o convenţie de prestări servicii bancare.

Posesorul unui card poate plăti, în baza aceleiaşi convenţii, şi facturile pentru alte persoane, chiar dacă locuiesc în altă localitate, se spune în comunicat.

De asemenea, deţinătorul de card autorizat poate face plăţile la orice bancomat BCR din oricare localitate, alta decât cea de reşedinţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici