Clienţii Cosmote pot utiliza minutele incluse în abonamentele Full Option şi pentru apeluri externe

Clienţii Cosmote România care deţin abonamente Full Option pot utiliza minutele incluse şi pentru efectuarea de apeluri internaţionale, fără costuri suplimentare, către reţele de telefonie fixă din Europa, dar şi din Israel, Canada şi Statele Unite (zona 1).

20 afișări
Imaginea articolului Clienţii Cosmote pot utiliza minutele incluse în abonamentele Full Option şi pentru apeluri externe

Clienţii Cosmote pot utiliza minutele incluse în abonamentele Full Option şi pentru apeluri externe

"Ne aşteptăm ca cererea pentru aceste pachete să crească şi mai mult, fiind cele mai competitive abonamente de pe piaţă adresate segmentului rezidenţial", a declarat, într-un comunicat remis MEDIAFAX, şeful departamentului Head of Postpaid Market Development al Cosmote România, Isabela Furtună.

Decizia luată de conducerea Cosmote România a fost luată în urma studiilor de piaţă desfăşurate la nivel naţional, care au relevat ca pentru mulţi dintre utilizatorii de telefonie mobilă este important să comunice cu rudele şi prietenii aflaţi în străinătate.

Disponibile în şapte variante, abonamentele Full Option pornesc de la 5,95 euro/lună, TVA inclus, pentru varianta care include 60 de minute naţionale/internaţionale, 500 de minute şi 500 de SMS-uri) şi ajung la 59,5 euro/lună, TVA inclus, pentru Full Option 730, pachet ce permite efectuarea de apeluri în cuantum de 730 de minute naţionale/internaţionale, la care se adaugă convorbiri şi mesaje scrise gratuite nelimitate în reţea.

Convorbirile efectuate în afara abonamentului sunt taxate cu 0,107 euro/minut în reţea şi cu 0,178 euro în alte reţele (tarifele includ TVA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici