Clienţii Orange PrePay vor putea trimite şi primi MMS-uri în roaming

Utilizatorii de cartele preplătite şi abonamente reîncărcabile ai Orange România vor putea trimite şi primi, începând cu 28 iulie, mesaje multimedia cu imagini, sunet şi text (MMS) atunci când călătoresc în străinatate, a anunţat, miercuri, operatorul de telefonie mobilă.

97 afișări
Imaginea articolului Clienţii Orange PrePay vor putea trimite şi primi MMS-uri în roaming

Clienţii Orange PrePay vor putea trimite şi primi MMS-uri în roaming

Orange România a lansat serviciul MMS în noiembrie 2002. Un an mai târziu, abonaţii Orange au avut posibilitatea să utilizeze acest serviciu şi în roaming, iar din noiembrie 2006 toţi clienţii operatorului puteau trimite mesaje multimedia din România către destinaţii internaţionale.

Serviciul MMS în roaming este disponibil tuturor clienţilor de cartele preplătite şi are acoperire internaţională în 53 de ţări de pe patru continente.

Orange, parte a grupului France Telecom, este cel mai mare operator local de telefonie mobilă, cu 10,01 milioane de clienţi la finele lunii martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici