CNAIR a anunţat că a fost recepţionată Varianta Ocolitoare a Municipiului Carei

Reţeaua de drumuri naţionale din România s-a extins astăzi cu încă 11 kilometri, după deschiderea circulaţiei pe recent construita Variantă Ocolitoare Carei, din judeţul Satu Mare, potrivit unui comunicat de presă transmis joi de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

443 afișări
Imaginea articolului CNAIR a anunţat că a fost recepţionată Varianta Ocolitoare a Municipiului Carei

CNAIR a anunţat că a fost recepţionată Varianta Ocolitoare a Municipiului Carei

Amplasată pe DN 19, Varianta Ocolitoare Carei a costat peste 39 de milioane de lei, fără TVA, şi a fost finanţată din fonduri europene.

„Această Variantă Ocolitoare, construită la profil de drum naţional, va permite tranzitarea cu o viteză de până la 80 de km pe oră a zonei periurbane a Municipiului Carei, fără a intersecta traficul rutier urban, pe relaţia Bucureşti-Satu Mare-Oradea- Borş. Prin deschiderea acestui nou obiectiv de infrastructură rutieră va putea fi tranzitată în condiţii de siguranţă inclusiv calea ferată Bucureşti-Satu Mare-Oradea, ca urmare a construirii unui pasaj peste aceasta”, au detaliat reprezentanţii CNAIR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici