CNAIR a semnat contractul pentru construcţia sectorului de autostradă Târgu Mureş - Ungheni

  • CNAIR a semnat contractul pentru „Construcţia sectorului de Autostradă Târgu Mureş - Ungheni şi Drum de Legătură”
  • Acesta face parte din Autostrada Braşov - Târgu Mureş - Cluj – Oradea.
1216 afișări
Imaginea articolului CNAIR a semnat contractul pentru construcţia sectorului de autostradă Târgu Mureş - Ungheni

CNAIR a semnat contractul pentru construcţia sectorului de autostradă Târgu Mureş - Ungheni

Valoarea contractului semnat cu Strabag este de 192.059.217,23 lei fără TVA.

Contractul prevede execuţia lucrărilor pentru un total de 9,2 km, respectiv: Târgu Mureş - Ungheni (4,5 km) + drum de legătură (4,7 km).

Execuţia este finanaţată din fonduri europene nerambursabile.

Durata de realizare a acestui contract este de 18 luni pentru lucrări, iar 108 luni (9 ani) este perioada de garanţie a lucrărilor.

Lucrările pentru realizarea acestui sector de autostradă prevăd şi construcţia a 3 poduri şi pasaje pe drumuri de legătură, 6 poduri şi pasaje pe autostrada, precum şi două noduri rutiere pentru conectarea autostrăzii la reţeaua de drumuri existentă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici