CNAIR a semnat cu o companie străină contractul pentru lotul 2 din centura de sud a Bucureştiului. Care este durata de execuţie

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi compania turcă Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret au semnat, sâmbătă, contractul pntru proiectarea şi execuţia lotului 2 din centura de sud a municipiului Bucureşti, standard de autostradă.

463 afișări
Imaginea articolului CNAIR a semnat cu o companie străină contractul pentru lotul 2 din centura de sud a Bucureştiului. Care este durata de execuţie

CNAIR a semnat cu o companie din Turcia contractul pentru lotul 2 din centura de sud a Bucureştiului

Valoarea contractului este de 158 de milioane de euro, iar durata de execuţie şi proiectare a lotului este de 42 de luni, din care 12 luni pentru activitatea de proiectare si 30 pentru execuţia lucrărilor.

“Este un contract care are 12 luni proiectare, 30 de luni execuţie si 60 de luni garanţie, cu o valoare de 158 de milioane de euro, pe o lungime de 16 km. Este o finanţare europeană şi are 15 lucrări de artă, dintre care 2 poduri şi 13 pasaje”, a spus directorul CNAIR Narcis Neaga.

Prezent la semnare, ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a cerut companiei să ducă la bun sfârşit contractul şi a precizat că toleranţa CNAIR va fi zero.

"Vom pune o presiune maximă pe constructor pentru a începe cât mai repede execuţia. El s-a angajat că va devansa termenul", a spus Neaga.

Proiectul va asigura conexiunea cu reţeaua TENT-T, respectiv coridorul IV Pan European între autostrada A1 Bucureşti-Piteşti şi A2 Bucureşti-Constanţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici