Coca-Cola HBC România va disponibiliza în acest an 100 de angajaţi

Coca-Cola Hellenic Bottling Company (HBC) România va disponibiliza în acest an, la nivel naţional, 100 de angajaţi, ca parte a unui program de restructurare a activităţii, potrivit directorului de relaţii publice şi comunicare al producătorului de băuturi răcoritoare, Mugurel Rădulescu.

289 afișări
Imaginea articolului Coca-Cola HBC România va disponibiliza în acest an 100 de angajaţi

Coca-Cola HBC România va disponibiliza în acest an 100 de angajaţi

"În ciuda eforturilor companiei de a răspunde schimbărilor mediului actual, acestea sunt influenţate de realităţile economice specifice structurii sale operaţionale şi de costurile generate. Astfel, compania se vede în postura de a se adapta situaţiei economice actuale specifice României şi de a lua toate măsurile necesare preîntâmpinării oricăror cauze care pot avea un impact negativ asupra operaţiunilor", a declarat Rădulescu, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

El a adăugat că este posibil ca din cei 100 de angajaţi implicaţi în procesul de restructurare, 56 de salariaţi care ocupă poziţii de mercantizori şi operatori de date financiare să se angajeze la furnizorii Coca-Cola HBC.

Totodată, Rădulescu a arătat că firma va oferi angajaţilor disponibilizaţi pachete compensatorii în valoare de şapte până la zece salarii, în concordanţă cu prevederile contractului colectiv de muncă.

Coca-Cola HBC România are circa 2.300 de angajaţi.

Producătorul de băuturi răcoritoare deţine patru fabrici, la Iaşi, Timişoara, Ploieşti şi Vatra Dornei, după ce anul trecut a închis unitatea de producţie de la Oradea, pentru eficientizarea activităţii.

Compania este controlată de grupul elen Coca-Cola HBC, al doilea îmbuteliator al produselor Coca-Cola pe plan mondial.

Volumul vânzărilor Coca-Cola HBC în România a crescut anul trecut cu 11%, la 198 milioane de navete, de la 179 milioane în 2007, când avansul cantităţilor livrate a fost de 23%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici