Comisioanele abuzive ale băncilor, din nou în instanţă. Se pregătesc 100 de procese

După ce, în urmă cu trei luni de zile, a fost învinsă în instanţă de 19 clienţi, Volksbank se pregăteşte de un proces cu alţi 100 de debitori. Sunt reclamate comisioane abuzive şi clauze privind revizuirea dobânzii, potrivit cotidianului Gândul.

56 afișări
Imaginea articolului Comisioanele abuzive ale băncilor, din nou în instanţă. Se pregătesc 100 de procese

Comisioanele abuzive ale băncilor, din nou în instanţă. Se pregătesc 100 de procese

Nemulţumiţi de faptul că li se percepe în continuare comisionul de risc, chiar dacă el a fost declarat ilegal de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), peste 100 de clienţi ai Volksbank România, a treia bancă din România după valoarea activelor, se pregătesc să acţioneze banca în judecată.

Citeşte mai multe despre comisioanele băncilor pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici