Compania care a preluat temporar o parte din angajaţii de la Ikea

Grupul Zentiva, deţinut de fondul de investiţii Advent International, prezent şi pe piaţa locală cu o fabrică în Bucureşti (Sicomed), anunţă că a preluat 18 angajaţi de la IKEA România, pentru o perioadă de trei luni.

1913 afișări
Imaginea articolului Compania care a preluat temporar o parte din angajaţii de la Ikea

Compania care a preluat temporar o parte din angajaţii de la Ikea

Angajaţii vor fi integraţi în operaţiunile fabricii locale, pentru a acoperi producţia crescută generată de cererea pieţei, potrivit Ziarul Financiar.

Preluarea vine în contextul în care grupul Zentiva şi retailerul suedez IKEA, care deţine două magazine pe plan local, au încheiat recent un acord de cooperare în scopul reducerii impactului crizei generată de pandemia de COVID-19.

”Salutăm iniţiativa Ikea de a căuta opţiuni pentru angajaţii săi şi suntem bucuroşi să ajutăm în aceste momentele dificile. Noii colegi se vor alătura eforturilor curente şi misiunii noastre de a produce medicamente atât de necesare pacienţilor din toată ţara. Suntem siguri că acest tip de cooperare poate fi replicat în întreaga economie şi poate ajuta angajaţii din domenii care au activitate restrânsă în această perioadă”, spune Margareta Tănase, Director Operaţiuni Industriale Zentiva România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici