Compania prin care Ford vinde direct pe piaţa românească a devenit operaţională

Compania Naţională de Vânzări (CNV) Ford pentru România a devenit operaţională începând de duminică şi va fi responsabilă în totalitate de comercializarea mărcii americane, precum şi de operaţiunile de service şi servicii post-vânzare.

28 afișări
Imaginea articolului Compania prin care Ford vinde direct pe piaţa românească a devenit operaţională

Compania prin care Ford vinde direct pe piaţa românească a devenit operaţională (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dealerii autorizaţi vor putea accesa vehicule şi componente direct de la Ford.

De asemenea, duminică se încheie colaborarea cu Romcar, care a deţinut rolul de distribuitor principal al Ford timp de peste un deceniu, se arată într-un comunicat transmis de Ford România.

"România este o piaţă importantă pentru Ford în Europa. Ford dispune deja de o prezenţă puternică în România, prin fabrica de producţie de la Craiova", a declarat Ingvar Sviggum, vicepreşedinte al Diviziei de marketing, service şi vânzări a Ford Europa.

Echipa Companiei Naţionale de Vânzări Ford este formată din aproximativ 30 de membri şi îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici