Video Conferinţa "Cities of Tomorrow" - Merica, AHK: Nu situaţia financiară e decisivă în calitatea vieţii, ci mediul în care trăiesc oamenii - VIDEO

Calitatea vieţii nu depinde de situaţia financiară, ci în primul rând de mediul în care trăiesc oamenii, având de exemplu influenţă şcoala, spitalul sau clubul de fotbal local, a declarat la conferinţa Cities of Tomorrow Radu Merica, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germană.

433 afișări

"După câte văd, sunt mulţi oameni care se gândesc cum vor arăta oraşele viitorului. Am spune că situaţia financiară este factorul decisiv în calitatea vieţii. Cred că mai importante sunt mediul în care trăim, şcoala, parcul, spitalul, clubul local de fotbal, siguranţa zilei de mâine, jobul şi apoi situaţia financiară", a spus Merica la conferinţa organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK România) şi MEDIAFAX.

El a precizat că oraşele viitorului trebuie să fie atractive pentru investitori, pentru mediul economic, care să genereze locuri de muncă, iar locuitorii nu trebuie să pună problema cum să plece mai repede din aceste oraşe.

"Poate se întreabă cineva ce treabă are Camera cu această temă. Sunt oportunităţi de business, există tradiţie în Germania în dezvoltarea oraşelor. Germania a realizat cu câţiva ani în urmă problemele pe care le avem acum şi se încearcă să se rezolve probleme care decurg din decizii de acum câţiva ani. Noi putem lua aceste decizii acum pentru a evita problemele respective", a mai spus Merica.

Peste 200 de persoane participă la conferinţa "Cities of Tomorrow", organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană şi MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici