Consultanţii: E puţin probabil să vedem autostrăzi finalizate anul acesta

Scenariul optimist spune că în 2011 s-ar putea construi încă 42 de kilometri de auto­stradă, ceea ce ar duce "reţeaua de autostrăzi" din România la aproape 350 de kilometri. Scenariul pesimist spune că nu se va termina nimic.

234 afișări
Imaginea articolului Consultanţii: E puţin probabil să vedem autostrăzi finalizate anul acesta

Consultanţii: E puţin probabil să vedem autostrăzi finalizate anul acesta (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

A mai trecut o jumătate de an care a început cu la fel de multe promisiuni ca şi anii anteriori în ce priveşte construc­ţiile de autostrăzi. Cu doar 314 kilometri de autostrăzi, România stă la coada ierarhiei UE la capitolul şosele mari, iar anul 2011 nu are semne mai bune, scrie revista Business Magazin (www.bmag.ro).

Ca şi altădată, doar promi­siunile sunt mari. În acest mo­ment, România are în construc­ţie şapte tronsoane de auto­stradă, cu o lungime cumulată de circa 193 de kilometri, la care se adaugă încă două tronsoane de 83 de kilometri, a căror situaţie este incertă însă în acest moment.

Citeşte mai multe despre autostrăzile din România pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici