Copos: Planeta Pământ se scufundă. S-a ajuns la vorba mea

George Copos, care deţine mai multe companii pe piaţa românească, susţine că aşa cum declara în 2009 că "planeta Pământ se scufundă", când începuseră să se simtă efectele căderii Lehman Brothers pe piaţa românească, acum cu retrogradarea calificativului SUA chiar crede că s-a ajuns la vorba lui.

495 afișări
Imaginea articolului Copos: Planeta Pământ se scufundă. S-a ajuns la vorba mea

George Copos (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"S-a ajuns la vorba mea. Să ne rugăm acum să nu pice şi economii europene, cea a Spaniei şi Italiei, care au importante investiţii directe în România", a spus el, scrie Ziarul Financiar.

Copos a mai declarat că din păcate şi în România este o mare problemă: se cheltuieşte mai mult decât se produce. "

"Când am fost în Guvern m-am speriat când am văzut cum se cheltuiesc banii", a precizat el. George Copos a fost în perioada 2004-2006 vicepremier din partea Partidului Conservator în Guvernul Tăriceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici