Video Cora, Real şi Selgros creează 1.400 de locuri de muncă

Finalizarea a două mall-uri şi a unui parc de retail în Capitală, în ultimele 3-4 luni din an, va crea circa 1.400 de locuri de muncă, pe o piaţă cu aproape 20.000 de şomeri înregistraţi în luna iulie, informează Ziarul Financiar.

674 afișări

Mall-urile Sun Plaza, Cotroceni Park şi parcul de retail dezvoltat în vestul Bucureştiului de retailerii Selgros şi Dedeman sunt ultimele proiecte comerciale ample care urmează să se finalizeze în acest an în Bucureşti.

Cele mai multe locuri de muncă în retailul alimentar vor fi create din toamnă de Cora, în cadrul mall-ului Sun Plaza din Berceni, reţeaua anunţând în medie 800 de angăjari pentru fiecare unitate nou deschisă.

Citeşte mai multe despre locurile de muncă disponibile pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici