Coronavirus: Ce prime primesc medicii şi asistentele care luptă cu Covid -19 din Franţa

  • Guvernul francez va sprijini pe toţi cei care sunt afectaţi de Covid-19
  • Medicii francezi şi asistentele vor primi un bonus de 1500 de euro
  • Cei care primesc ajutorul de şomaj vor beneficia de un bonus adiţional de 150 de euro
695 afișări
Imaginea articolului Coronavirus: Ce prime primesc medicii şi asistentele care luptă cu Covid -19 din Franţa

Ce prime primesc medicii şi asitentele din Franţa

Primul Ministru francez Edouard Philippe a anunţat plata unor prime de 1500 de euro pentru personalul medical. Decizia sa a fost motivată de dorinţa de a le veni în ajutor tuturor celor care au gestionat criza generată de Covid-19.

Alţi lucrători din domeniul medical vor primi un bonus net, scutit de taxe, de 500 de euro. Guvernul francez a promis că va asigura până pe 15 mai un bonus de 150 de euro pentru cei aflaţi în şomaj şi 100 de euro adiţional la alocaţia pentru copil, informează Le Parisien.

Sursa foto: profimedia

Autor: Alexandru Gologan

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici