Coronavirus: Vânzările BMW s-au prăbuşit. 80% din punctele de vânzare cu amănuntul din Europa şi 70% din Statele Unite au fost închise temporar

BMW a anunţat, luni, că vânzările grupului au scăzut cu 20,6% la 477.111 de vehicule în primul trimestru, pe fondul epidemiei de coronavirus care a dus la închiderea temporară a multor puncte de vânzare, relatează Reuters.

387 afișări
Imaginea articolului Coronavirus: Vânzările BMW s-au prăbuşit. 80% din punctele de vânzare cu amănuntul din Europa şi 70% din Statele Unite au fost închise temporar

Coronavirus: Vânzările BMW s-au prăbuşit

BMW a spus că a înregistrat o creştere a vânzărilor la începutul anului, dar a adăugat: „Până în februarie, impactul pandemiei a dus deja la o scădere semnificativă a vânzărilor în China. Până în martie, efectele pandemiei erau clar vizibile în cifrele de vânzări din Europa şi SUA.”

Compania a precizat că aproximativ 80% din punctele de vânzare cu amănuntul din Europa şi 70% din Statele Unite au fost închise temporar din cauza pandemiei.

Vânzările BMW în China, unde a început epidemia, au scăzut cu 30,9% în perioada ianuarie-martie, cu 18,3% în Europa şi cu 17,4% în Statele Unite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici