Cosmote România reduce cu 50% tarifele pentru apelurile internaţionale

Cosmote România a lansat un plan tarifar care permite abonaţilor operatorului de telefonie mobilă să efectueze convorbiri internaţionale la tarife cu 50% mai reduse către Europa, Statele Unite ale Americii, Canada şi Israel, a anunţat, luni, compania.

9 afișări
Imaginea articolului Cosmote România reduce cu 50% tarifele pentru apelurile internaţionale

Cosmote România reduce cu 50% tarifele pentru apelurile internaţionale

Denumită "Internaţional", extraopţiunea este disponibilă la 1,5 euro pe lună (fără TVA).

"Astfel, tariful pentru un apel în reţele fixe din Europa şi reţele fixe şi mobile din SUA, Canada, Israel se reduce de la 0,3 euro/minut la 0,15 euro/minut. În acelaşi timp, prin activarea noii extraopţiuni, tarifele sunt reduse la 0,23 de euro/minut pentru apelurile către reţele mobile din Europa, în loc de 0,45 euro/minut", se arată într-un comunicat al Cosmote România remis, luni, agenţiei MEDIAFAX.

Tarifele menţionate nu conţin TVA.

Cosmote România este al treilea operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală, cu 4,2 milioane de clienţi la finele lunii martie.

Operatorul român este parte a grupului elen de telecomunicaţii mobile Cosmote.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici