Cosmote România reduce tarifele de roaming

Cosmote România va reduce sâmbătă, 30 august, tarifele de roaming la nivelul impus de Comisia Europeană, preţul pentru apelurile către statele din Uniunea Europeană fiind de 0,46 euro/minut, iar pentru cele primite de 0,22 euro/minut, la care se adaugă TVA, a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

20 afișări
Imaginea articolului Cosmote România reduce tarifele de roaming

Cosmote România reduce tarifele de roaming (Imagine: Mediafax Foto)

În prezent, tariful practicat de operator la apelurile către statele UE este de 0,49 euro/minut, iar pentru cele primite de 0,24 euro/minut.

Abonaţii Cosmote pot utiliza serviciile de roaming în 291 de reţele de telefonie mobilă din 150 de ţări, iar posesorii de cartele au la dispoziţie 266 de reţele, din 147 de ţări.

Cosmote România este al treilea operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală, cu 4,2 milioane de clienţi la finele lunii martie. Compania face parte din grupul elen de telecomunicaţii mobile Cosmote.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici