Cotroceni Park ascute lupta pe piaţa mall-urilor bucureştene

Cotroceni Park, cel de-al zecelea şi cel mai mare mall din Bucureşti, a fost deschis ieri, provocând deja reacţii ale altor proprietari de centre comerciale, care simt cum lupta pentru banii de cumpărături ai bucureştenilor se ascute puternic, informează Business Magazin.

146 afișări
Imaginea articolului Cotroceni Park ascute lupta pe piaţa mall-urilor bucureştene

Cotroceni Park ascute lupta pe piaţa mall-urilor bucureştene (Imagine: Business Magazin)

Proprietarii proiectelor Bucureşti Mall şi Plaza România, cele mai vechi din Bucureşti, intenţionează să prelungească programul magazinelor până la ora 23.00, pentru a atrage şi a ţine mai multă lume în mall, în condiţiile în care proiectul Cotroceni Park se află la circa un kilometru distanţă de Plaza România.

Citeşte mai multe despre cel mai mare mall din România pe www.businessmagazin.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici