Crăciunul sau revelionul la munte? Pachetele de Anul Nou, de două ori mai scumpe decât în restul anului

Chiar dacă vacanţa de revelion este şi în timp de criză de peste două ori mai scumpă decât un sejur într-o perioadă obişnuită a anului, turiştii români şi-au rezervat din timp vacanţele de iarnă, astfel încât în unele vile sau hoteluri de la munte 90% din camere au fost rezervate pentru sărbătoarea de Anul Nou.

133 afișări
Imaginea articolului Crăciunul sau revelionul la munte? Pachetele de Anul Nou, de două ori mai scumpe decât în restul anului

Crăciunul sau revelionul la munte? Pachetele de Anul Nou, de două ori mai scumpe decât în restul anului (Imagine: Luiza Puiu/Mediafax Foto)

"Nu oferim niciun discount pentru rezervările timpurii. La noi, clienţii îşi rezervă cu un an înainte sejurul de Crăciun sau Revelion, fiind clienţi fideli. În momentul de faţă 90% din camerele pe care la avem sunt rezervate pentru sărbătorile de iarnă", a declarat un reprezentant al complexului Cheile Grădiştei din Moeciu, care operează 280 de locuri de cazare în şapte vile şi două hoteluri.

Complexul, deţinut de omul de afaceri Ovidiu Gârbacea, a avut anul trecut o cifră de afaceri de aproape 2,5 mil. euro, potrivit rezultatelor de pe siteul Ministerului Finanţelor, care cumulează cifrele celor trei companii: Cheile Grădiştei, Cheile Grădiştei Turism şi Cheile Grădiştei Sport.

Preţul unei vacanţe de trei nopţi în perioada Revelionului începe de la 200 de euro, potrivit oficialilor complexului, care au mai precizat că au menţinut tarifele de cazare din preajma Crăciunului la nivelul celor practicate în prezent, adică de la 120 de lei pe noaptea de cazare în funcţie de vila aleasă.

Citeşte mai multe despre vacanţele de iarnă pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici