Cu 50% mai multe bilete vândute pentru litoralul românesc faţă de 2006

Vânzările la bilete pentru litoralul românesc au început să crească din extrasezon cu 50 la sută faţă de anul trecut, numărul turiştilor români şi străini care vin aici fiind în creştere, majoritatea lor preferând staţiunile Mamaia şi Neptun.

2 afișări
Imaginea articolului Cu 50% mai multe bilete vândute pentru litoralul românesc faţă de 2006

Cu 50% mai multe bilete vândute pentru litoralul românesc faţă de 2006

"Din luna mai, avem o creştere de 50 la sută la vânzări de bilete faţă de anul trecut şi estimăm că vom avea 20 la sută creştere per total pentru sezonul turistic de pe litoral. Sunt staţiuni ca Mamaia şi Neptun care au grad de ocupare de aproape sută la sută", a precizat miercuri, într-o conferinţã de presă susţinută la Mamaia, Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism Sud-Est.

În acelaşi timp, Ciprian Popescu, reprezentantul TUI în Romania, a afirmat cã numărul turiştilor străini a crescut cu 10 la sută faţă de anul trecut.

"Dacă în 2006 au fost în România aproximativ 50.000 turişti străini, în 2007 estimăm că vor fi 55.000", a spus Ciprian Popescu. El a menţionat cã străinii petrec pe litoralul românesc vacanţe care durează în medie şase zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici