Cuc, foarte nemulţumit de constructorul de la lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva: Se lucrează haotic / Ce spune ministrul despre tronsonul cu viaducte pentru urşi

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a declarat, vineri, la Timişoara, foarte nemulţumit de modul de lucru al constructorului de la lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva, unde s-a surpat terasamentul pe o lungime de 70 de metri, în această vară, transmite corespondentul Mediafax.

1507 afișări
Imaginea articolului Cuc, foarte nemulţumit de constructorul de la lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva: Se lucrează haotic / Ce spune ministrul despre tronsonul cu viaducte pentru urşi

Cuc, foarte nemulţumit de constructorul de la lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva: Se lucrează haotic / Ce spune ministrul despre tronsonul cu viaducte pentru urşi

Răzvan Cuc a afirmat, vineri, la Timişoara, unde s-a întâlnit cu şefii direcţiilor regionale de drumuri şi poduri din ţară, că este foarte nemulţumit de constructorul de la lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva, unde, în această vară, s-a surpat terasamentul pe o lungime de 70 de metri.

"Unele loturi au avansat, altele au stagnat. De exemplu, lotul 3 Lugoj-Deva este un lot care a stagnat şi sunt foarte nemulţumit de constructor, se lucrează haotic. Nu putem lucra cu 27 de subcontractori nesupravegheaţi, se dărâmă terasamentul la autostradă şi noi nu luăm nicio măsură", a declarat ministrul Transporturilor.

De asemenea, Răzvan Cuc a vorbit şi despre stadiul lucrărilor la lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva, precizând că se lucrează la documentaţia pentru lansarea pentru proiectare şi execuţie a ultimei secţiuni.

"Lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva este împărţit în cinci secţiuni. Se lucrează la documentaţie pentru lansare pentru proiectare şi execuţie pentru ultima secţiune, faimoasa secţiune cu acele viaducte pentru mamifere mari. Sunt un iubitor al mediului, dar mi se pare un pic aberant ca pentru faptul că pe acolo ar trece nişte mamifere mari, respectiv urşi, să suplimentăm costurile unui tronson de şapte kilometri cu 180 de milioane de euro. Îl vom relicita, ne vom supune rigorilor de mediu şi mergem mai departe să finalizăm autostrada", a explicat Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor a precizat că este mulţumit de constructorul lotului 4 al autostrăzii Lugoj-Deva, care l-a asigurat că lucrările vor fi finalizate la timp.

"Am avut discuţii cu constructorul, este un constructor bun cel de pe lotul 4. Eu, când am venit în minister, am găsit toate loturile cu probleme de autorizaţii, relocări de utilităţi le-am găsit blocate. Am încercat, şi în proporţie de 95%, am reuşit să depăşim totul. Constructorul m-a asigurat că se încadrează în termen, deci va suplimenta numărul de angajaţi", a afirmat Răzvan Cuc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici