Cum arată noile generaţii de laptopuri şi ce ştiu să facă?

Laptopul viitorul este o combinaţie între un netbook şi tablet, sunt de părere mai mulţi specialişti încântanţi de interesul mare al publicului pentru reuşita ASUS şi anunţul facut de Dell în acest sens vizavi de noi modele care combină cele doua aparate, informează www.incont.ro.

23 afișări
Imaginea articolului Cum arată noile generaţii de laptopuri şi ce ştiu să facă?

Cum arată noile generaţii de laptopuri şi ce ştiu să facă? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ce ştie să facă cel anunţat de Dell: acesta va avea procesor Intel Atom N550 dual-core ce rulează la 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM, un hard-disk de 250 GB şi un accelerator grafic Broadcom Crystal HD.

Ecranul are o diagonală de 10.1 inch şi rezoluţia maxima de 1366 x 768 pixeli, este sensibil la atingere şi se poate roti foarte uşor.

Noua interfata Dell oferă utilizatorului acces rapid la o serie de aplicaţii multimedia (MusicStage, VideoStage, PhotoStage si BookStage).

Citeşte mai multe despre noile generaţii de laptopuri pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici