Cum arată prima limuzină Dacia, Dacia Duster Birou Mobil - FOTO

Din nou, bravo Dacia! O echipă de 23 de masteranzi, care şi-au efectuat stagiul de final de studii la Renault Technologie Roumanie, au realizat această limuzină Dacia, botezată Duster Birou Mobil.

954 afișări
Imaginea articolului Cum arată prima limuzină Dacia, Dacia Duster Birou Mobil - FOTO

Cum arată prima limuzină Dacia, Dacia Duster Birou Mobil

E cam exagerat să vrem de la Dacia o limuzină (deşi în istoria Dacia a exista o propunere de 1310 limuzină...). Iată însă că inginerii de la RTR (Renault Technologie Roumanie) au vrut să ne demonstreze că modelele Dacia, în special Dacia Duster, se pretează la surprize de proporţii. Prin urmare, un grup de 23 de masteranzi au lucrat timp de 4 luni de zile pentru a crea acest Duster Birou Mobil.

Nu vă gândiţi că veţi vedea această maşină în coloana oficială a preşedintelui sau pe la nunţi de prestigiu: conceptul Duster Birou Mobil este un unicat, care nu îşi propune să ajungă în produţia de serie. Obiectivul a fost altul, acela de a le permite studenţilor să descopere ce înseamnă lucrul pe un proiect auto real, în cadrul echipelor RTR, fiind vorba de prima promoţie a masterului IPA (Ingineria Proiectelor Auto), acreditat la Facultăţile din Craiova, Bucureşti, Piteşti şi Iaşi.

Caietul de sarcini pentru acest proiect a fost: o maşină care să ruleze şi în care să se poată lucra ca în birourile Renault. Prin urmare, s-a pornit de la un model Dacia Duster, care a fost alungit cu 1,5 metri în stilul limuzinelor americane "stretch": a fost adăugat un segment între cele două portiere, cu panourile laterale realizate din inox şi geamurile din plexiglas.

Citeşte mai multe despre Dacia Duster Birou Mobil şi vezi imagini pe www.promotor.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici