Cum au ajuns şase restaurante marca Jamie Oliver să fie scoase la vânzare, pentru dificultăţi financiare

Şase restaurante cu specific italian, marca Jamie Oliver, vor fi scoase la vânzare, în Australia, după ce au fost prinse în colapsul uneia dintre cele mai mari companii din această ţară, Keystone Hospitality.

3833 afișări
Imaginea articolului Cum au ajuns şase restaurante marca Jamie Oliver să fie scoase la vânzare, pentru dificultăţi financiare

Cum au ajuns şase restaurante marca să fie scoase la vânzare, pentru dificultăţi financiare

Keystone deţine franciza în Australia pe restaurantele "Jamie’s Italian", scrie gustarte.ro
 
Zeci de persoane s-au anunţat deja interesate de cumpărarea acestor restaurante care vor fi vândute într-un singur pachet, nu separat.
 
"Restaurantele 'Jamie’s Italian' din Sydney, Brisbane, Adelaide, Perth, Canberra şi Parramatta sunt localurile care performează cel mai bine la nivel mondial, din cadrul acestui lanţ, şi reprezintă o oportunitate foarte mare pentru cine le va cumpăra", a declarat Morgan Kelly, de la firma de insolvenţă Ferrier Hodgson.
 
Citeşte continuarea articolului în gustarte.ro
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici