Cum au câştigat doi politicieni 9 milioane de euro într-o zi. Plus: Un fost premier: “Am acţiuni cât o ciupitură de ţânţar”

FP are ca acţionari, în afară de stat şi companii de investiţii, şi peste 5.000 de persoane fizice care deţin fiecare mai puţin de 1% din capitalul FP, dar numele lor nu pot fi făcute publice, potrivit legii.

22 afișări
Imaginea articolului Cum au câştigat doi politicieni 9 milioane de euro într-o zi. Plus: Un fost premier: “Am acţiuni cât o ciupitură de ţânţar”

Cum au câştigat doi politicieni 9 milioane de euro într-o zi. Plus: Un fost premier: “Am acţiuni cât o ciupitură de ţânţar” (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Românii care au acţiuni la Fondul Proprietatea (FP) au putut să vadă, odată cu listarea la Bursa de Valori Bucureşti a Fondului, cât valorează certificatele lor de acţionari. Ceea ce până atunci se putuse tranzacţiona doar pe piaţa gri, la preţuri mici, a căpătat oficial o valoare, din 25 ianuarie, după listarea la Bursă a acţiunilor Fondului.

Citeşte mai multe despre politicienii care au câştigat 9 milioane de euro într-o zi pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici