Cum au crescut pretenţiile tehnologice ale românilor cu 9 centimetri în cinci ani

Cu patru-cinci ani în urmă, monitoarele cu diagonală de 15" conduceau topul vânzărilor, însă astăzi pretenţiile românilor au crescut cu 3,5" (8,89 cm), monitoarele cu diagonala de 18,5" ajungând să fie cel mai bine vândute pe piaţa locală.

23 afișări
Imaginea articolului Cum au crescut pretenţiile tehnologice ale românilor cu 9 centimetri în cinci ani

Cum au crescut pretenţiile tehnologice ale românilor cu 9 centimetri în cinci ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Această evoluţie a fost influenţată în principal de doi mari factori: pe de o parte, creşterea accesibilităţii monitoarelor LCD, fie că sunt bazate pe tehnologie LED, fie CCFL, pe de altă parte, avem o explozie a accesibilităţii zonei de conţinut, prin creşterea unor platforme de tipul YouTube.com, dar şi prin dezvoltarea standardelor video dinspre SD (Standard Definition), către HD (High Definition)", crede Dragoş Salamac, Team Leader BenQ pentru România. Dacă unii se uită exclusiv la preţ, alţii caută cele mai bune caracteristici, rezoluţia spectaculoasă, timpul excelent de răspuns, unghiul de vizibilitate cât mai mare şi se uită la posibilităţile de conectare a dispozitivului.

Citeşte mai multe despre monitoarele LCD pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici