Cum e mai rentabil să cumperi o maşină: cu credit sau în leasing?

Chiar dacă vânzările de maşini atât noi cât şi second hand au scăzut la jumătate, în unele cazuri chiar mai mult faţă de anii anteriori, perioada actuală ar putea reprezenta un moment bun pentru achiziţia unui autoturism, având în vedere ofertele şi preţurile reduse din piaţă.

118 afișări
Imaginea articolului Cum e mai rentabil să cumperi o maşină: cu credit sau în leasing?

Cum e mai rentabil să cumperi o maşină: cu credit sau în leasing? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mulţi ar spune că într-adevăr este un moment bun dacă ai şi banii necesari să profiţi de aceste oferte. Dar nu trebuie să ai bani cash neapărat. Mai sunt soluţii precum creditul bancar sau leasingul, în cazul în care ai un venit stabil şi te ştii solvabil.

Fiecare dintre aceste două variante de achiziţie a unei maşini noi sau la mâna a doua are avantajele şi dezavantajele ei.

Citeşte mai multe despre metoda cea mai avantajoasă de a cumpăra o maşină pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici